RAKEL PLATNE I ZAPTIVAČI

Kompanija S-GROUP je od 2017. godine generalni zastupnik nemačke kompanije AGERGAARD, koja se bavi proizvodnjom pomoćnih sredstava (alata) za flekso i ofset štampu, kao što su rakel platne, zaptivači, spojnice za mašine, vakum gumice, filteri za vodu i vazduh.
Svi proizvodi su razvijeni i unapređeni u bliskoj saradnji sa vodećim štamparijama širom sveta. Svaki dizajn proizvoda usklađen je sa specifičnim okruženjem i prolazi kroz zahtevne testove pre nego što pređe u serijsku proizvodnju.

About

RAKEL PLATNE

S – GROUP u svom prodajnom programu za štamparsku industriju izdvaja i veliki broj rakel noževa za skidanje viška boje iz komornog sistema pri procesu flexo i bakro štampe.

Nudimo standard, long life kao i noževe za vodene boje.

ZAPTIVAČI

Nudimo i širok spektar zaptivača za flekso štampu i flekso UV štampu. Napravljeni su od različitih polimera i oblika koji odgovara vašoj mašini, a nalaze se u delu između rakel platne, raster valjka i sistema za boju. Svojim oblikom, naleganjem i sastavom ne dozvoljavaju da boja izađe izvan komornog sistema. Radimo sa renomiranim proizvođačima zaptivača, i uvek vam prema vašim zahtevima možemo obezbediti izvesnu količinu za probu.

About

Od 2019. godine Agergaard širi svoj portfolio i u proizvodni program uvodi komore Ake Boose. Time deo naše ponude postaju i rakel komore, koje karakteriše laka montaža i demontaža, visok kvalitet izrade, kao i visok stepen bezbednosti za operatera na mašini.

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljne kontakt informacije
posetite kontakt stranicu
odgovarajućeg sektora

S-GROUP DOO

Nova industrijska zona bb, Velereč
32300 Gornji Milanovac
Serbia

Tel: +381 (0) 32 722 350
Fax: +381 (0) 32 720 573

office@s-group.rs

www.s-group.rs

© 2020 S-GROUP
contact-section