Proširenje proizvodnih kapaciteta PLASTON masterbača

10 септембра, 2020 S-Group

Usled potrebe za proširenjem kapaciteta, a sve u cilju odgovora zahtevima sa tržišta, početkom godine investirali smo u izgradnju nove hale u kojoj je smeštena nova proizvodna linija. Vrednost ove investicije iznosila je 1 500 000€.

Nakon 8 meseci rada u okolnostima u koje nas je stavila pandemija virusa Covid 19, možemo sa ponosom da kažemo da smo uspeli. Puštene su prve probe na novom ekstruderu za proizvodnju belog masterbača, kapacitet je značajno povećan, automatizovani su procesi doziranja i šaržiranja, a uskoro očekujemo i početak serijske proizvodnje.

Novi, četvrti industrijski ekstruder namenjen je proizvodnji belog masterbača i filera. Beli PLASTON masterbač koji je proizvod nove linije karakteriše savršena disperzija i tečljivost što rezultuje odličnom pokrivnošću krajnjeg proizvoda i lakom obradom tokom proizvodnje.

Kako bismo tržištu obezbedili što kvalitetniji proizvod i uslugu, proširili smo i laboratorijske kapacitete kupovinom ekstrudera za film. Proces razvoja i investiranja donosi najbolje rezultate samo uz kontinuirana ulaganja u tehnologiju i kadrove.

Vaš S-GROUP!

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljne kontakt informacije
posetite kontakt stranicu
odgovarajućeg sektora

S-GROUP DOO

Nova industrijska zona bb, Velereč
32300 Gornji Milanovac
Serbia

Tel: +381 (0) 32 722 350
Fax: +381 (0) 32 720 573

office@s-group.rs

www.s-group.rs

© 2020 S-GROUP
contact-section