Welcome to our Blog

THE DAILY POST

READ OUR BLOG

Nova boja u spreju – Slonova kost

Pored palete od 31 boje u spreju, nastavljamo da razvijamo nove boje i da se prilagođavamo zahtevima tržišta.

Od sada u asortimanu ULTRA sprejeva, možete pronaći i novu nijansu – RAL 1015, ili slonovu kost.

Podsećamo, naši sprejevi nalaze primenu u svim oblastima i mogu se koristiti na različitim materijalima – drvo, metal, beton, aluminijum i ostalo.

Vaša ULTRA, za bolje sutra!

Nastavljamo sa razvojem boja za plastiku!

Prateći zahtevi tržišta i potrebe kupaca razvili smo nove prskane masterbače.

Prskani efekat sa različitim nijansama boje pruža mogućnost proizvodnje širokog spektra pre svega kućne plastike.

Kreativnost se može ogledati kroz kuhinjski i baštenski program kao i program za kupatilo.

Vaš S-GROUP!

BIO MASTERBAČ

Prateći trendove na tržištu plastike, razvili smo masterbač koji se može koristiti u proizvodnji biorazgradivih proizvoda. Biorazgradiva ambalaža postala je važna tema na globalnom nivou. Savremeni proizvođači plastike teže da njihovi brendovi budu u skladu sa svim zahtevima životne sredine i zdravlja ljudi. Kako bismo odgovorili na ove zahteve, u laboratoriji smo razvili beli bio masterbač, sertifikovan od strane ovlašćene laboratorije.

Upotreba:

  • Ovaj masterbač se može koristiti za širok spektar proizvoda za jednokratnu upotrebu, kao što su slamčice, kese za namirnice i smeće, čaše, i drugo.
  • Može se koristiti u kontaktu sa hranom.
  • Ima dobru disperziju.
  • Ima visoku pokrivnu moć.

Cilj nam je da, pored sertifikata za beli PLASTON BIO, proširimo asortiman masterbača koji izlaze u susret svim standardima zdrave životne sredine.

Vaš S-GROUP!

Neradni dani u S-GROUP DOO

U duhu predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika, neradni dani u S-GROUP DOO biće:

  • petak, 30.04.2021.,
  • subota, 01.05.2021.,
  • ponedeljak 03.05.2021. i
  • utorak 04.05.2021.

Prvi radni dan nakon praznika je sreda, 05.05.2021.

Vaš S-GROUP!

SIA ABRASIVES – sinonim za kvalitet

Od sada u širokoj ponudi materijala za Auto reparaciju S-GROUP-a i SIA abrazivi.

SIA je brend premium kvaliteta, nudi rešenja po meri za grubo brušenje, popravljanje brušenja, brušenje laka i poliranje. SIA svojim korisnicima nudi rešenja koja garantuju savršeno glatku završnu površinu.

Kako SIA uspeva da obezbedi svojim korisnicima sve što im je potrebno?
Uz pomoć lakirera i majstora koji koriste SIA abrazive, vrše se analize abrazivnih procesa i uz njihove stalne sugestije i predloge dolazi do svakodnevnih unapredjenja sistema brušenja. Rezultat je kreiranje proizvoda koji odgovaraju različitim podlogama i upotrebljenom materijalu za farbanje. Na taj način nastaju abrazivni procesi koji štede vreme i smanjuju troškove, a sve u cilju olakšavanja posla farbarima i bržem postizanju najboljih rezultata. Neki od proizvoda su standardni, a neki od njih posebno razvijeni za rešavanja problema današnjice, kao što su ispupčene i udubljene površine, koji se ne mogu brusiti uz pomoć mašine. Za potrebe obrade nepristupačnih površina, razvijeni su posebni abrazivi i sunđeri. Veoma su aktuelni, obzirom da rešavaju problem sa kojim se suočava sve više lakirera.

Pravi proizvod mora biti korišćen na pravom mestu, sa pravom mašinom i na pravom materijalu, što je presudno za postizanje idealnog rešenja.

Vaš S-GROUP!

AkzoNobel i McLaren Racing

AkzoNobel i McLaren Racing produžavaju partnerstvo uoči nove sezone F1.

McLaren-ov automobil Formule 1 iz 2021. godine ponovo će imati AkzoNobel-ove premaze visokih performansi, nakon produženja dugogodišnjeg partnerstva koje je debitovalo 2008. godine.

Kao službeni partner za boje i premaze, AkzoNobel nudi svoje proizvode za popravku vozila Sikkens za sve obojene delove MCL35M, kao i timski transport, garažu i dodatnu opremu. Pored toga, kompanija za zaštitu morskih i zaštitnih premaza takođe isporučuje Intertherm 50 toplotnu zaštitu iz svog međunarodnog asortimana za kritične komponente koje okružuju motor i izduvne gasove.

Mark Valler, glavni komercijalni direktor kompanije McLaren Racing:
„Partnerstvo koje traje više od jedne decenije, strast Akzo Nobela da nastavi da istražuje i inovira, direktno se poklapa sa našim interesima. Oduševljeni smo što nastavljamo naše partnerstvo i razvoj izvanrednih inovacija kroz Akzo Nobelove proizvode za farbu i premaze koji pomažu u unapređenju performansi naših trkačkih automobila na stazi.“

Sikkens nam je svima poznat kao brend visokih performansi, a produžetak partnerstva sa McLaren-om još jednom to potvrdjuje.

Vaš S-GROUP!

Nastavak saradnje sa zaštitnim licem ULTRA brenda

Od marta 2021. nastavljamo saradnju sa našim zaštitnim licem. Našeg ULTRA majstora i dalje ćete viđati na našim vizualima i nalozima na društvenim mrežama.

A u toku ove godine vam spremamo brojna iznenadjenja i druženje sa ULTRA majstorom!

ULTRA – Za bolje sutra!

Novi tonovi ULTRA color sprejeva

Široka primena i stalna tražnja Color sprejeva, doprinela je širenju palete boja ove grupe ULTRA proizvoda.

Dosadašnjoj paleti od 28 boja u spreju, dodali smo i 3 nove. Nove boje su RAL 3000 (vatreno crvena), RAL 3009 (oksid crvena) i 7001 (svetlo siva).

Boja u spreju je široko primenljiva, koristi se za bojenje metalnih, drvenih i nekih betonskih površina.

Preporuka je da podloga bude glatka i čista. U slučaju pojave korozije, preporuka je najpre očistiti podlogu ULTRA Antirostom

ULTRA – Za bolje sutra!

Novi unapređeni ULTRA MONT

Od sada na policama farbara i svih većih prodajnih objekata materijala za završne radove u gradjevinarstvu možete naći naš ULTRA MONT. Ultra mont je montažni lepak, superiornih karakteristika.

Može se koristiti za spajanje i pričvršćivanje skoro svih građevinskih materijala. Nalazi
primenu u lepljenju dekorativnih panela, drvenih dasaka, rubova stepenika, podnih i zidnih pločica, metalnih delova, čamaca…

Osnovna osobina je veoma brzo prianjanje. Za spajanje nije potrebna upotreba moždanika i zavrtnjeva, ne klizi i jednostavno se nanosi.

Navedene osobine čine ULTRA mont trajnim rešenjem.

ULTRA – Za bolje sutra!

Bojimo svet plastike čitavu deceniju!

Pre tačno 10 godina magija boja je počela i proizveli smo prvi masterbač u S-GROUP.

Od osnovne bele, preko šarenih nijansi, razvili smo nekoliko hiljada različitih boja za plastiku!

Nakon 10 godina uspešnog poslovanja, brojimo hiljade gotovih receptura mastrerbača različitih tonova i podtonova, stotine zadovoljnih klijenata i partnera, 4 industrijska i 2 laboratorijska ekstrudera, 2 hale i kontinuirano investiranje u kvalitet.

Dok unapredjujemo standarde proizvodnje, sebi postavljamo nove, izazovnije ciljeve i za narednu deceniju.

Vaš S-GRUP!

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljne kontakt informacije
posetite kontakt stranicu
odgovarajućeg sektora

S-GROUP DOO

Nova industrijska zona bb, Velereč
32300 Gornji Milanovac
Serbia

Tel: +381 (0) 32 722 350
Fax: +381 (0) 32 720 573

office@s-group.rs

www.s-group.rs

© 2020 S-GROUP
contact-section