Welcome to our Blog

THE DAILY POST

READ OUR BLOG

Aktuelne boje 2022!

Od sada, pored standardnih nijansi masterbača iz našeg asortimana, deo redovne ponude predstavljaće i aktuelne boje u realnom vremenu.

Tokom 2022. nastavio se trend tražnje za pastelnim i svetlim nijansama. U skladu sa tim, nastalo je nekoliko nijansi koje su obeležile prvu polovinu 2022., a do kraja godine očekujemo sličan trend.

Plaston Very Peri: Pantone boja 2022.

Predstavljamo Vam Pantone boju 2022. iz našeg ugla. Pantone boja 2022. predstavlja kombinaciju dinamične plave nijanse sa živoljubičastim crvenim podtonom.

Od sada će svim našim kupcima biti dostupan i Very Peri Plaston (17-3938), jer uz nas i Vi pratite trendove boja na svetskom tržištu.

Vaš S-GROUP!

ULTRA: Otvoreno predstavništvo u Crnoj Gori

Ulaskom na tržište Crne Gore, ostvaren je još jedan od ciljeva koje smo postavili kada smo krenuli sa razvojem našeg ULTRA brenda. Nakon pozicioniranja i razvoja na domaćem tržištu, usledilo je otvaranje firme u Bosni i Hercegovini (2018), koja je približila naš brend tamošnjim kupcima i
pozicionirala ULTRU u farbarama, salonima keramike, stovarištima građevinskog materijala…

S obzirom na uspeh ostvaren na tržištu BiH, kao naredni cilj nametnulo se otvaranje predstavništva i u Crnoj Gori. Na osnovu istraživanja tržišta i uočenih prilika, registrovali smo S-GROUP MNE DOO u Budvi, prve palete robe su stigle u magacin, a već od naredne nedelje će ULTRA biti pozicionirana na policama u velikom broju maloprodajnih objekata za materijale završnih radova u građevinarstvu.

Vaš S-GROUP!

Nova boja u spreju – Slonova kost

Pored palete od 31 boje u spreju, nastavljamo da razvijamo nove boje i da se prilagođavamo zahtevima tržišta.

Od sada u asortimanu ULTRA sprejeva, možete pronaći i novu nijansu – RAL 1015, ili slonovu kost.

Podsećamo, naši sprejevi nalaze primenu u svim oblastima i mogu se koristiti na različitim materijalima – drvo, metal, beton, aluminijum i ostalo.

Vaša ULTRA, za bolje sutra!

Nastavljamo sa razvojem boja za plastiku!

Prateći zahtevi tržišta i potrebe kupaca razvili smo nove prskane masterbače.

Prskani efekat sa različitim nijansama boje pruža mogućnost proizvodnje širokog spektra pre svega kućne plastike.

Kreativnost se može ogledati kroz kuhinjski i baštenski program kao i program za kupatilo.

Vaš S-GROUP!

BIO MASTERBAČ

Prateći trendove na tržištu plastike, razvili smo masterbač koji se može koristiti u proizvodnji biorazgradivih proizvoda. Biorazgradiva ambalaža postala je važna tema na globalnom nivou. Savremeni proizvođači plastike teže da njihovi brendovi budu u skladu sa svim zahtevima životne sredine i zdravlja ljudi. Kako bismo odgovorili na ove zahteve, u laboratoriji smo razvili beli bio masterbač, sertifikovan od strane ovlašćene laboratorije.

Upotreba:

  • Ovaj masterbač se može koristiti za širok spektar proizvoda za jednokratnu upotrebu, kao što su slamčice, kese za namirnice i smeće, čaše, i drugo.
  • Može se koristiti u kontaktu sa hranom.
  • Ima dobru disperziju.
  • Ima visoku pokrivnu moć.

Cilj nam je da, pored sertifikata za beli PLASTON BIO, proširimo asortiman masterbača koji izlaze u susret svim standardima zdrave životne sredine.

Vaš S-GROUP!

Neradni dani u S-GROUP DOO

U duhu predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika, neradni dani u S-GROUP DOO biće:

  • petak, 30.04.2021.,
  • subota, 01.05.2021.,
  • ponedeljak 03.05.2021. i
  • utorak 04.05.2021.

Prvi radni dan nakon praznika je sreda, 05.05.2021.

Vaš S-GROUP!

SIA ABRASIVES – sinonim za kvalitet

Od sada u širokoj ponudi materijala za Auto reparaciju S-GROUP-a i SIA abrazivi.

SIA je brend premium kvaliteta, nudi rešenja po meri za grubo brušenje, popravljanje brušenja, brušenje laka i poliranje. SIA svojim korisnicima nudi rešenja koja garantuju savršeno glatku završnu površinu.

Kako SIA uspeva da obezbedi svojim korisnicima sve što im je potrebno?
Uz pomoć lakirera i majstora koji koriste SIA abrazive, vrše se analize abrazivnih procesa i uz njihove stalne sugestije i predloge dolazi do svakodnevnih unapredjenja sistema brušenja. Rezultat je kreiranje proizvoda koji odgovaraju različitim podlogama i upotrebljenom materijalu za farbanje. Na taj način nastaju abrazivni procesi koji štede vreme i smanjuju troškove, a sve u cilju olakšavanja posla farbarima i bržem postizanju najboljih rezultata. Neki od proizvoda su standardni, a neki od njih posebno razvijeni za rešavanja problema današnjice, kao što su ispupčene i udubljene površine, koji se ne mogu brusiti uz pomoć mašine. Za potrebe obrade nepristupačnih površina, razvijeni su posebni abrazivi i sunđeri. Veoma su aktuelni, obzirom da rešavaju problem sa kojim se suočava sve više lakirera.

Pravi proizvod mora biti korišćen na pravom mestu, sa pravom mašinom i na pravom materijalu, što je presudno za postizanje idealnog rešenja.

Vaš S-GROUP!

AkzoNobel i McLaren Racing

AkzoNobel i McLaren Racing produžavaju partnerstvo uoči nove sezone F1.

McLaren-ov automobil Formule 1 iz 2021. godine ponovo će imati AkzoNobel-ove premaze visokih performansi, nakon produženja dugogodišnjeg partnerstva koje je debitovalo 2008. godine.

Kao službeni partner za boje i premaze, AkzoNobel nudi svoje proizvode za popravku vozila Sikkens za sve obojene delove MCL35M, kao i timski transport, garažu i dodatnu opremu. Pored toga, kompanija za zaštitu morskih i zaštitnih premaza takođe isporučuje Intertherm 50 toplotnu zaštitu iz svog međunarodnog asortimana za kritične komponente koje okružuju motor i izduvne gasove.

Mark Valler, glavni komercijalni direktor kompanije McLaren Racing:
„Partnerstvo koje traje više od jedne decenije, strast Akzo Nobela da nastavi da istražuje i inovira, direktno se poklapa sa našim interesima. Oduševljeni smo što nastavljamo naše partnerstvo i razvoj izvanrednih inovacija kroz Akzo Nobelove proizvode za farbu i premaze koji pomažu u unapređenju performansi naših trkačkih automobila na stazi.“

Sikkens nam je svima poznat kao brend visokih performansi, a produžetak partnerstva sa McLaren-om još jednom to potvrdjuje.

Vaš S-GROUP!

Nastavak saradnje sa zaštitnim licem ULTRA brenda

Od marta 2021. nastavljamo saradnju sa našim zaštitnim licem. Našeg ULTRA majstora i dalje ćete viđati na našim vizualima i nalozima na društvenim mrežama.

A u toku ove godine vam spremamo brojna iznenadjenja i druženje sa ULTRA majstorom!

ULTRA – Za bolje sutra!

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljne kontakt informacije
posetite kontakt stranicu
odgovarajućeg sektora

S-GROUP DOO

Nova industrijska zona bb, Velereč
32300 Gornji Milanovac
Serbia

Tel: +381 (0) 32 722 350
Fax: +381 (0) 32 720 573

office@s-group.rs

www.s-group.rs

© 2020 S-GROUP
contact-section