SIA ABRASIVES – sinonim za kvalitet

28 априла, 2021 S-Group

Od sada u širokoj ponudi materijala za Auto reparaciju S-GROUP-a i SIA abrazivi.

SIA je brend premium kvaliteta, nudi rešenja po meri za grubo brušenje, popravljanje brušenja, brušenje laka i poliranje. SIA svojim korisnicima nudi rešenja koja garantuju savršeno glatku završnu površinu.

Kako SIA uspeva da obezbedi svojim korisnicima sve što im je potrebno?
Uz pomoć lakirera i majstora koji koriste SIA abrazive, vrše se analize abrazivnih procesa i uz njihove stalne sugestije i predloge dolazi do svakodnevnih unapredjenja sistema brušenja. Rezultat je kreiranje proizvoda koji odgovaraju različitim podlogama i upotrebljenom materijalu za farbanje. Na taj način nastaju abrazivni procesi koji štede vreme i smanjuju troškove, a sve u cilju olakšavanja posla farbarima i bržem postizanju najboljih rezultata. Neki od proizvoda su standardni, a neki od njih posebno razvijeni za rešavanja problema današnjice, kao što su ispupčene i udubljene površine, koji se ne mogu brusiti uz pomoć mašine. Za potrebe obrade nepristupačnih površina, razvijeni su posebni abrazivi i sunđeri. Veoma su aktuelni, obzirom da rešavaju problem sa kojim se suočava sve više lakirera.

Pravi proizvod mora biti korišćen na pravom mestu, sa pravom mašinom i na pravom materijalu, što je presudno za postizanje idealnog rešenja.

Vaš S-GROUP!

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljne kontakt informacije
posetite kontakt stranicu
odgovarajućeg sektora

S-GROUP DOO

Nova industrijska zona bb, Velereč
32300 Gornji Milanovac
Serbia

Tel: +381 (0) 32 722 350
Fax: +381 (0) 32 720 573

office@s-group.rs

www.s-group.rs

© 2020 S-GROUP
contact-section