SIKKENS

About

AUTOWAVE MM

Bela / 0,5 L / 1L

Vrhunska vodena baza

Sikkens Autowave na vodenoj osnovi je baza visokih performansi. Koristeći najnoviju tehnologijuvodeni Sikkens Autowave je u skladu sa evropskim VOC standardima.

Basecoat Autowave obezbeđuje izvrsnu pokrivenost i kontrolu nanosa. Mora se koristiti sa specifičnim Sikkens lakom koji štiti životnu sredinu. Superioran izbor za postizanje optimalnog usklađivanja boja.

AUTOBASE PLUS MM

0,5 L / 1L

Sikkens Autobase Plus MM baza obezbeđuje odličnu pokrivnost i mogućnost kontrole, kako bi se postigao željeni efekat.

Mora biti korišćena sa Sikkens lakom, kako bi se postigao optimalan rezultat.

AUTOCLEAR 2.0

Bela / 2,5 L / 5L

Autoclear 2.0 je univerzalni bistri lak za brzo sušenje koji pruža izuzetnu trajnost. Odgovarajuće podešavanje važnih parametara tokom procesa farbanja (mešanje, nanošenje, sušenje, naknadno sušenje i poliranje) osigurava efikasnost procesa. Autoclear 2.0 je savršen za sve vrste popravki: od malih popravki do farbanja celog vozila. Proizvod se može sušiti na 40 ° C, 60 ° C i na sobnoj temperaturi. Pored toga, zahvaljujući Reducer-u, nanošenje je jednostavno i praktično i nema potrebe za dodatnim ubrzivačima koji bi ubrzali proces sušenja.

Prednosti:
– različite mogućnosti sušenja (sobna temperatura, 40°C, 60°C).
– mogućnost prilagođavanja brzine sušenja zahvaljujući Reducer-u.
– odlično očvršćivanje nakon sušenja.
– brz i lak proces poliranja.

AUTOCLEAR 2.0 HARDENER
Očvršćivač za novi Sikkens Autoclear 2.0 lak. VOC-kompatibilan dvokomponentni sistem čišćenja, koji je razvijen za optimalna svojstva primene putem Autowave. Dostupan u tri varijante: Fast, Medium i Hard.

AUTOCLEAR LV SUPERIOR

Bela / 2,5 L / 5L

Superiorni lak sa širokim spektrom upotrebe. Dvokomponentni bistri lak sa visokim sadržajem čvrstih materija. Idealan za popravke 2-3 elementa zbog brzog stvrdnjavanja. Karakteriše ga izuzetna trajnost i pouzdanost, a lakiranom delu obezbedjuje visoki sjaj. Dostupan u 3 verzije: Fast, Standard i Slow.

Prednosti:
– jednostavna primena.
– visok sjaj.
– brzo očvršćavanje.
– lako poliranje.
– odlična pokrivna moć.

AUTOCLEAR LV SUPERIOR HARDENER
Dostupan u tri varijante: Fast, Medium i Hard.
Očvršćivač za Sikkens Autoclear LV Superior lak.

AUTOCLEAR PLUS HS

1L

Dvokomponentni akrilni bezbojni lak visoke čvrstoće sa visokim stepenom sjaja. Postiže čvrstu završnu obradu visokog kvaliteta i izdržljivosti. Lako se nanosi i pogodan je za sve vrste popravki, na svim Sikkens osnovnim premazima. Kompatibilan je sa učvršćivačem Hardener Plus P25/P35 i Plus Reducerom.

PLUS REDUCER

1L

Višenamenski razređivač prilagođen popravkama na različitim temperaturama.

SPOTPRIMER

400 ml

Brzoočvršćujući, multifunkcionalni, jednokomponentni prajmer u spreju. Pogodan za manja brušena udubljenja.

PRIMER SURFACER EP II 1 L HARDENER 0,5 L

1 L / 0,5 L

Prajmer za sve metalne površine.

Epoksidni prajmer koji ima dobra adheziona i antikorozivna svojstva. Dobar je izolator i može se koristiti na različitim površinama – bilo da je reč o novim delovima ili popravkama starih. Preko njega se može nanositi boja.

COLORBUILD PLUS

3,75 L

HB, akrilni prajmer za Sikkens mix sisteme. Šest osnovnih boja daju širok spektar nijansi prajmera. Ovaj sistem omogućava da se brže postiže optimalna pokrivenost. U zavisnosti od izabranih aditiva, može se koristiti i kao prajmer koji se brusi u sistemu mokro na mokro.

AUTOSURFACER HB

3,75 L

HB prajmer

Dvokomponentni, HB prajmer za popravke koje zahtevaju visoku debljinu slojeva. Dostupan samo kao prajmer koji se brusi.

AUTOSURFACER RAPID DARK GREY

3,75 L

Autosurfacer Rapid je dvokomponentni proizvod bez izocijanata koji se koristi kao temeljni premaz za brušenje. Brzo se suši i može se koristiti ispod svih Sikkens završnih premaza. Autosurfacer Rapid ima odlične karakteristike nanošenja i brušenja.

KOMBI FILLER

200 gr

Kit za zastakljivanje sa finom teksturom za popunjavanje površinskih nedostataka, rupica i ogrebotina prilikom popravki na karoseriji. Kombi filer ima veoma finu pigmentaciju i veoma se brzo suši. Ako se nanosi u tankim slojevima, može se prekriti direktno bilo kojim Sikkens završnim slojem nakon brušenja.

POLYKIT CLASSIC

2 kg (set)

Dvokomponentni poliesterski kit univerzalne primene, sa odličnim svojstvima brušenja, namenjen za popunjavanje udubljenja i površinskih nepravilnosti karoserije od čelika, pocinkovanog lima i aluminijuma.

PLUS HARDENER P 25

1 L

Višenamenski srednje čvrsti učvršćivač. Popravke se vrše na temperaturama između 20 i 30° C.

PLUS HARDENER P 35

1 L

Višenamenski srednje čvrsti učvršćivač. Popravke se vrše na temperaturama između 20 i 30° C.

AUTOSURFACER RAPID HARDENER

1 L

Univerzalni učvršćivač za sve vrste popravki.

SRA AGENT

1 L

Razređivač namenjen za sjedinjavanje novog sloja baze sa postojećim slojem. Koristeći Sra Agent eliminiše se mogućnost pojave fleka ili nepravilnosti prilikom ponovnog nanošenja baze.

THINNER M 700

5 L

Odmašćivač opšte namene na bazi rastvarača za čišćenje i odmašćivanje golih metala, postojećih završnih obrada i temeljnih površina.

PLUS ACCELERATOR

1 L

Ubrzivač oćvršćavanja, posebno pogodan za temperature očvršćavanja ispod +15°C i za više slojeva.

SIKKENS BLEND-PREP

326 ml

Blend Prep je specijalno dizajnirana abrazivna smesa koja služi za pripremu izbledelih površina, omogućava bolju adheziju boje.

PLUS BLENDING AGENT

1 L

Kristalno čist aditiv za mešanje koji omogućava lakšu primenu baza i popravke na licu mesta. Pošto ne zahteva mešanje, veoma je jednostavan za upotrebu.

ELAST-O-ACTIF

1 L

Dodavanje Elast-O-Actif u sistem će rezultirati poboljšanom fleksibilnošću do te mere da premaz može izdržati i deformaciju bez oštećenja.

SOLVENT

5 L

Sikkens Solvent je specijalni rastvarač dizajniran za čišćenje opreme i pištolja za farbanje.

About

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljne kontakt informacije
posetite kontakt stranicu
odgovarajućeg sektora

S-GROUP DOO

Nova industrijska zona bb, Velereč
32300 Gornji Milanovac
Serbia

Tel: +381 (0) 32 722 350
Fax: +381 (0) 32 720 573

office@s-group.rs

www.s-group.rs

© 2020 S-GROUP
contact-section