AkzoNobel i McLaren Racing

10 марта, 2021 S-Group

AkzoNobel i McLaren Racing produžavaju partnerstvo uoči nove sezone F1.

McLaren-ov automobil Formule 1 iz 2021. godine ponovo će imati AkzoNobel-ove premaze visokih performansi, nakon produženja dugogodišnjeg partnerstva koje je debitovalo 2008. godine.

Kao službeni partner za boje i premaze, AkzoNobel nudi svoje proizvode za popravku vozila Sikkens za sve obojene delove MCL35M, kao i timski transport, garažu i dodatnu opremu. Pored toga, kompanija za zaštitu morskih i zaštitnih premaza takođe isporučuje Intertherm 50 toplotnu zaštitu iz svog međunarodnog asortimana za kritične komponente koje okružuju motor i izduvne gasove.

Mark Valler, glavni komercijalni direktor kompanije McLaren Racing:
„Partnerstvo koje traje više od jedne decenije, strast Akzo Nobela da nastavi da istražuje i inovira, direktno se poklapa sa našim interesima. Oduševljeni smo što nastavljamo naše partnerstvo i razvoj izvanrednih inovacija kroz Akzo Nobelove proizvode za farbu i premaze koji pomažu u unapređenju performansi naših trkačkih automobila na stazi.“

Sikkens nam je svima poznat kao brend visokih performansi, a produžetak partnerstva sa McLaren-om još jednom to potvrdjuje.

Vaš S-GROUP!

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljne kontakt informacije
posetite kontakt stranicu
odgovarajućeg sektora

S-GROUP DOO

Nova industrijska zona bb, Velereč
32300 Gornji Milanovac
Serbia

Tel: +381 (0) 32 722 350
Fax: +381 (0) 32 720 573

office@s-group.rs

www.s-group.rs

© 2020 S-GROUP
contact-section