NASTAVAK SARADNJE SA KOMPANIJOM AGERGAARD

USPEŠAN NASTAVAK SARADNJE SA KOMPANIJOM AGERGAARD

Kompanija S-GROUP je od 2017. godine generalni zastupnik nemačke kompanije AGERGAARD, koja se bavi proizvodnjom pomoćnih sredstava (alata) za flekso i ofset štampu, kao što su rakel platne, zaptivači, spojnice za mašine, vakum gumice, filteri za vodu i vazduh.

 
 

Ono po čemu se Agergaard izdvaja od konkurencije je ispunjavanje razlilčitih i pojedinačnih zahteva kupaca, mogućnost izrade i isporuke različitih količina alata-od malih serija, pa sve do velikih naloga, kratak rok isporuke i dosledan kvalitet proizvoda. Već više od 10 godina kompanija Agergaard nastoji da obezbedi vrhunska rešenja koja opredeljuju visoku produktivnost. Proizvodi su razvijeni i unapređeni u bliskoj saradnji sa vodećim štamparijama širom sveta. Svaki dizajn proizvoda usklađen je sa specifičnim okruženjem i prolazi kroz zahtevne testove pre nego što pređe u serijsku proizvodnju.

Od ove godine Agergaard širi svoj proizvodni program i uvodi proizvodnju rakel komora Ake Boose.

 
 

Rezultat širenja proizvodnog programa Agergaard-a i ulazak na tržište rakel komora predstavlja širenje asortimana društva S-GROUP. Naime, od sada će se u našem proizvodnom programu naći i rakel komore, koje karakteriše laka montaža i demontaža, visok kvalitet izrade, kao i visok stepen bezbednosti za operatera na mašini.

Vaš S-GROUP!