PREUZIMANJE VLASNIČKOG UDELA

PREUZIMANJE VLASNIČKOG UDELA

Od 04. januara 2019. godine kompanija S-GROUP ima udeo u vlasništvu kompanije BRA-HEM doo Čačak.

Firma “Bra-Hem” je osnovana u Čačku 01.01.2000. godine, kao zanatska radnja “BRA-CHEM” sa idejom proizvodnje nitroceluloznih lakova namenjenih grafičkoj industriji, odnosno flexo i bakro štampi.

U maju 2000. godine posle uspešnih laboratorijskih, a potom i industrijskih proba, izlazi na tržište i pronalazi svoje prve kupce. Prve dve godine beleži se stabilan rast i razvoj poslovanja. Sledi nekoliko teških godina za BRA-CHEM, medjutim sredinom 2005. godine počinje saradnja sa firmom “Comex” – Šabac, koja predstavlja prekretnicu u daljem radu. Osvajanjem jednog po jednog proizvoda i postepenim vraćanjem kupaca, nastupa stabilna proizvodnja i kontinuitet u prodaji. 2010. godine iz zanatske radnje preregistruje se i koriguje ime u “BRA-HEM” doo.

BRA-HEM danas ima u svom asortimanu nekoliko baznih lakova namenjenih flexo ili bakro stampi, prajmer za Alu foliju, par zaštitnih lakova (mat ili standard), kao i više tipova gotovih razređivača.

Nadamo se da će partnerstvo ove dve kompanije rezultirati daljim razvojem proizvodnje, jačanjem prodaje na teritoriji Republike Srbije i zemljama regiona.

Vaš S-GROUP!