LESONAL

About

BASECOAT SB

Bela / 1L / 3,75 L

Jednokomponentna baza za upotrebu u uređaju za mešanje. Pruža mogućnost za kreiranje široke palete boja, uključujući i metalik boje, biserne i homogene boje. Proizvedena na osnovu najnovijih istraživanja na području tehnologije završnih premaza, pruža jednostavnost upotrebe i izvrsno usklađivanje boja. Dizajnirana za lakiranje putničkih automobila, ali i pogodana za laka privredna vozila. Uključuje ceo niz komplementarnih proizvoda i osigurava primenu u različitim radnim uslovima.

Lesonal Basecoat od vodećeg SB svetskog proizvođača auto boja Akzo Nobel pruža visok kvalitet i jednostavanost korišćenja.

TOPCOAT HS 420

Bela / 1L / 3,75 L

Dvokomponentni akrilni površinski sistem. Dvokomponentni, visoko kruti poliester akrilni mašinski premaz sa izvrsnim završnim sjajem. Dostupan u širokom rasponu osnovnih boja. Dizajnirano za obnavljanje automobila.

GLOSS REDUCER 01
Gloss Reducer 01 može se koristiti sa Lesonal 2K Topcoat i Topcoat HS 420. Kada se doda ovim proizvodima, moguće je duplirati mat izgled na plastičnim delovima automobila, kao što su branici.

UNIVERSAL HARDENER

Bela / 1L / 5 L

Da biste bili sigurni u kvalitetnu popravku, morate koristiti i kvalitetni učvršćivač. Lesonal Universal Hardener pruža kvalitetno učvšćivanje premaza u svim uslovima rada i daje premazu potrebnu čvrstinu. U zavisnosti od spoljnje temperature koristi se i odgovarajući učvršćivač. Garancija na kvalitet proizvoda i u setu se daje samo prilikom korišćenja pravilnog odnosa mešanja kao i korišćenja originalnih proizvoda.
Univerzalni učvršćivač FAST za uslove primene do 20° C.
Univerzalni učvršćivač STANDARD za uslove primene do 25° C.

2K HS EXTRA CLEAR

Bela / 1L / 5 L

Dvokomponenti bezbojni lak dizajniran posebno za premaze visokog sjaja.
Mešanje sa učvršćivačem i univerzalnim razređivačem Lesonal MultiThinner u
razmeri 2:1+10-15% daje izuzetan izgled završnog sloja sa dugotrajnom garancijom
kvaliteta. Vreme sušenja do 45 minuta na 60° C

FADE OUT AGENT

Bela / 1L

Fade out je razređivač namenjen za senčenje na rubovima. Namenjen je za upotrebu sa svim materijalima sa bezbojnim lakom i završnim slojem HS 420. Nakon sušenja, područje senčenja se može polirati.

THINNER HT

Bela / 1L

Univerzalni razređivač za upotrebu sa: 2K Epoxy Primer, 2K Universal Plastic Primer, 2K Filler 540, 2K High Build Filler, 2K MS Clear Fast, 2K HS Ektra Clear, 2K Graphite Fil.
Dobra apsorpcija prašine i vrlo dobro niveliranje pri visokim temperaturama i za velike površine.

MULTI THINNER

Bela / 1L

Univerzalni razređivač za razređivanje boja i lakova Lesonal pruža mogućnost za kvalitetnu popravku u širokom spektru radnih uslova.

Brzi razređivač za razređivanje boja i lakova Lesonal Multi Thinner Fast pruža mogućnost za kvalitetnu popravku u širokom spektru radnih uslova uz brže sušenje premaza.

About

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljne kontakt informacije
posetite kontakt stranicu
odgovarajućeg sektora

S-GROUP DOO

Nova industrijska zona bb, Velereč
32300 Gornji Milanovac
Serbia

Tel: +381 (0) 32 722 350
Fax: +381 (0) 32 720 573

office@s-group.rs

www.s-group.rs

© 2020 S-GROUP
contact-section